artikel

Terras Top 100 2014 nr. 33: Speyk, 
Vlissingen

Café

Het Bellamypark is een echt terrassenplein. Het buitenmeubilair van de verschillende bedrijven staat dicht tegen elkaar opgesteld, waardoor het niet altijd even duidelijk is welk terras waarbij hoort. Toch is het een sfeervol geheel en mede hierdoor heeft het een faam die zich uitstrekt tot ver buiten de regio.

Terras Top 100 2014 nr. 33: Speyk, 
Vlissingen

Daarvan profiteert ook Speyk. De bar en bistro maakt dan ook een meer dan indrukwekkende entree in deze lijst, op 
plek 33. Het terras is goed gevuld als het jurylid plaatsneemt. Vlot wordt de bestelling opgenomen, al moet daarvoor wel eerst de ober worden gewenkt. Iets alerter op de komst van nieuwkomers en een knikje dat aangeeft ‘Ik heb u gezien en kom er zo aan’, was prettig geweest. Hierna loopt alles gesmeerd. De medewerker in bedrijfskleding zet niet veel later de bestelling van koffie, fris en appeltaart op tafel. Het afrekenen gaat correct, maar is niet overdreven hartelijk. Wel wordt bij vertrek de wens uitgesproken ons snel weer terug te zien.

Bellamypark 12

www.bistrospeyk.nl

Reageer op dit artikel