artikel

Terras Top 100 2014 nr. 35: Lunia, 
Oldeberkoop

Café

Een plaatje van een pand, met aan de voorkant ervan een aantrekkelijk tuinterras met verschillende soorten meubilair. Ook zijn er zowel zon- als schaduwplekken. En wordt het een beetje frisser, dan is daar de houtgestookte heksenpot die, eventueel in combinatie met de fleecedekentjes, voor sfeer en warmte zorgt.

Terras Top 100 2014 nr. 35: Lunia, 
Oldeberkoop

De gast die aankomt, ziet het terras niet meteen liggen. De parkeerplaats van Lunia ligt aan de achterzijde. Van hier loopt er een voetpad naar het terras. Dat ziet er netjes uit. Met bij iedere tafel twee, drie of vier stoelen. Het is nog rustig als wordt plaatsgenomen. Snel staat er een medewerker aan tafel en vriendelijk wordt de bestelling opgenomen. Terwijl we hierop wachten, gaat de blik als vanzelf over de vijver en de weilanden. Als de dranken worden neergezet, gebeurt dat met een ‘Alstublieft en geniet ervan.’ Het jurylid concludeert: ‘Het hele bezoek was aangenaam en prettig. Zeker voor herhaling vatbaar.’

 

Molenhoek 2

www.lunia.nl

Reageer op dit artikel