artikel

Terras Top 100 2014 nr. 38: Brasserie Staverden, Staverden

Café

Gelukkig bestaat er zoiets als een TomTom. Staverden laat zich anders niet makkelijk vinden. Midden in de natuur van de Veluwe ligt deze kleinste stad van Europa. Met 
52 inwoners! Gelukkig hoeft de naar het stadje vernoemde brasserie het niet alleen van de plaatselijke bewoners te hebben.

Terras Top 100 2014 nr. 38: Brasserie Staverden, Staverden

Dit prachtige kasteeltje wordt omringd door een al even zo fraaie tuin en een levendig terras voor de deur. Bij aankomst is een gedeelte bezet door bruiloftsgasten. Niet alleen kan het ja-woord hier worden uitgesproken, het feest erna is natuurlijk ook mogelijk. Het terras is kindvriendelijk. Er is een doolhof, er staat een springkussen in de vorm van het kasteel en er lopen witte pauwen rond. Ook over het meubilair is nagedacht. Verschillende soorten zitjes zijn er. Hoog, laag en loungebanken. Op de tafels vaasjes met verse bloemen. Dat het hier zo prettig zit, heeft ook alles te maken met de gastvrije en attente medewerkers.

 

Uddelermeerweg 2

www.beleefstaverden.nl

Reageer op dit artikel