artikel

Terras Top 100 2014 nr. 42: Van Speijk, 
Egmond aan Zee

Café

Net als vorig jaar behoort Van Speijk in Egmond aan Zee weer tot de vijftig beste terrassen van Nederland. Deze topprestatie heeft het restaurant te danken aan de goede scores op alle punten van terras.

Terras Top 100 2014 nr. 42: Van Speijk, 
Egmond aan Zee

Zo staat het terras tijdens onze inspectie er verzorgd bij, is de begroeting goed en wordt de bestelling na amper een minuut al opgenomen. We voelen ons dan ook snel thuis op dit terras. Het bestelde wordt vervolgens snel uitgeserveerd, de kwaliteit is prima en het personeel oogt ontspannen en spreekt op rustige toon voorzien van de kenmerkende horecaglimlach. Reden voor ons om Van Speijk vijf plaatsen te laten stijgen in de Terras Top 100. Of er nog iets beter kan? Misschien dat bij een leeg glas iets sneller gevraagd kan worden of we nog een bestelling wensen. Want op het beste terras van Egmond kies je graag voor een tweede bestelling.

 

Westeinde 1

www.restaurantvanspeijk.nl

Reageer op dit artikel