artikel

Terras Top 100 2014 nr. 51: The Harbour Club, 
Rotterdam

Café

Een heel mooie stijging voor deze vestiging van The Harbour Club Rotterdam. Een winst van liefst 33 plaatsen, van 88 naar 55, in deze Terras Top 100. We zeiden het vorig jaar al: heel graag tot een volgende keer op een hogere positie.

Terras Top 100 2014 nr. 51: The Harbour Club, 
Rotterdam

Het team van The Harbour Club Rotterdam heeft zijn stinkende best gedaan en dit werpt zijn vruchten af. De jury oordeelt over de medewerkers als zeer correct en vriendelijk. ‘De benadering van gasten past bij deze bijzondere locatie in het monumentale pand. De bestelling werd supersnel opgenomen, even wachten op de drankjes en ondertussen genieten van het uitzicht over het stadspark nabij de Euromast. Want het terras ligt niet, zoals de naam zou doen vermoeden, aan de haven of een ander binnenwater.’ Zusjes van de Rotterdamse vestiging – in Amsterdam en Scheveningen – vinden we (nog) niet in de Terras Top 100. Team Harbour Club Rotterdam: volgend jaar in de top-30?

Kievitslaan 25

www.Theharbourclub.nl

Reageer op dit artikel