artikel

Terras Top 100 2014 nr. 54: ’t Berghoes, 
Maria Hoop

Café

We moeten eerlijk bekennen dat we even moesten zoeken naar deze parel in Limburg. Maar als we ’t Berghoes zien, zijn we meteen verkocht. Een prachtige locatie midden in de natuur met ‘parkeergelegenheid’ voor paarden (!).

Terras Top 100 2014 nr. 54: ’t Berghoes, 
Maria Hoop

Vrij veel eters op het terras, maar nog geen medewerker te bekennen bij aankomst. Gelukkig worden we even daarna snel opgemerkt. Anders hadden we gebruik moeten maken van de buitenbel… De medewerkers maken het snel goed: oog voor iedereen op het terras en met sommige gasten maken ze een vriendelijk praatje. Als we na een prettig verblijf weer vertrekken, wensen ze ons oprecht nog een fijne middag toe. Ondertussen hebben we ’t Berghoes goed geobserveerd: tafels worden vlot schoongemaakt, personeel is ook niet te beroerd om her en der wat zwerfvuil weg te halen en ze bedienen de gasten snel en correct. De vriendelijk geprijsde kaart biedt koffie met gebak, lunch en dinergerechten. Het is de zoektocht meer dan waard!

Haarenderweg 1

www.hetberghoes.nl