artikel

Terras Top 100 2014 nr. 56: Popocatepetl Rotterdam, 
Rotterdam

Café

Druk terras in Rotterdam met zicht op het water, waar we op een zaterdag heel even moeten aansluiten in de rij met wachtenden. Een medewerker houdt zich bezig met nieuwe gasten, terwijl anderen bestellingen opnemen en uitserveren. Als ze ons niet zo gastvrij hadden begroet, waren we wellicht wel doorgelopen naar het volgende terrasje… Bonuspuntje dus.

Terras Top 100 2014 nr. 56: Popocatepetl Rotterdam, 
Rotterdam

Al snel kunnen we een plekje zoeken op het terras met de felrode parasols. Mocht het wat kouder worden, dan zijn er fleurige Mexicaanse dekens en heaters die ons gaan verwarmen. De medewerkers zijn druk, maar blijven vriendelijk en correct. Het is een van de negen locaties van de Mexicaanserestaurantketen van Debuut. Maar onpersoonlijk is het allerminst. We vragen ons alleen af waarom Popocatepetl geen viltjes gebruikt. En voor wie het zich nog afvraagt waar die schier onuitsprekelijke naam vandaan komt: de bekende vulkaan nabij Mexico City.

 

Spaanse Poort 71

www.popo.nl

Reageer op dit artikel