artikel

Terras Top 100 2014 nr. 59: Meerenbos, 
Bleiswijk

Café

Op het terras van Meerenbos aan de Rotte bekruipt ons een vakantiegevoel. Wat is het hier goed vertoeven. Een oase van rust midden in de Randstad. Het terras met in totaal 130 zitplaatsen bestaat uit twee delen: een vlonder boven het water en het andere deel aan de kant van het restaurant, gescheiden door een weggetje.

Terras Top 100 2014 nr. 59: Meerenbos, 
Bleiswijk

Daarnaast is er ook nog een serre met 60 zitplaatsen en hiervan kan het dak voor de helft open bij goed weer. Overal is zicht op het water. Er zijn tijdens ons bezoek voldoende medewerkers aanwezig en we worden met veel vriendelijkheid bediend. De bestelling komt snel en wordt correct uitgeserveerd. Plus een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Als onze glazen leeg zijn, vraagt iemand snel of we nog iets willen bestellen. Ook op de rekening hoeven we niet lang te wachten. We raden deze locatie zeker aan, niet alleen voor een kop koffie of een borrel, maar ook voor een diner.

 

Rottedijk 13a

www.restaurantmeerenbos.nl