artikel

Terras Top 100 2014 nr. 60: Vue, 
Berg en Terblijt

Café

Een mooie notering van het terras van het Hampshire hotel Vue des Montagnes in Berg en Terblijt. Door de gedeeltelijke overkapping kun je op dit terras vroeg in het seizoen neerstrijken. Het terras is recent vernieuwd en dat kun je zien: het oogt verzorgd en netjes.

Terras Top 100 2014 nr. 60: Vue, 
Berg en Terblijt

Een medewerker leidt ons vriendelijk naar het terras dat zich aan de achterzijde van het restaurant bevindt. Mooi zicht op het park, Natuurpark Ingendael, met een speelterrein met klimtoestellen. Dus ook ouders met kinderen kunnen zich hier ontspannen. De lunchkaart heeft ruime keuze voor een schappelijke prijs. Genietend van het uitzicht resumeren we even voor onszelf: een prachtig uitzicht over een goed onderhouden park, fijne service en vriendelijke medewerkers. We zien tegelijkertijd dat vuile tafels bij het vertrek van gasten snel weer aan kant gemaakt worden. De nieuwe gasten die plaatsnemen worden telkens met een glimlach begroet. We concluderen: een topbezoek!

 

Wolfsdriesweg 7

www.vuedesmontagnes.nl

Reageer op dit artikel