artikel

Terras Top 100 2014 nr. 61: Fraans Marie, Albergen

Café

De vermelding ‘nieuw’ in deze Top 100 is niet helemaal terecht voor Fraans Marie. Het bedrijf stond namelijk al eerder in de Top 100. In 2011 kwam dit prachtige terras zelfs op drie binnen en werd daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer van dat jaar.

Terras Top 100 2014 nr. 61: Fraans Marie, Albergen

In 2013 werd het derde in de race om de Publieksprijs. Fraans Marie is gehuisvest in een oud brugwachtershuisje dat op een leuke manier is uitgebouwd naar een goed café-restaurant met een zeer fraai terras. Gelegen aan het kanaal Almelo-Nordhorn. Tijdens ons bezoek zijn bijna alle stoelen bezet, toch is er direct aandacht voor ons van één van de medewerkers. En er zijn ongeveer 170 stoelen! Binnen twee minuutjes is ze bij ons en wordt onze bestelling opgenomen. Deze wordt correct uitgeserveerd en als we onze glazen geleegd hebben, wordt gevraagd of we nog iets willen bestellen. Dat willen we wel op dit mooie plekje in Twente. We vervelen ons geen moment, want op en rond het grote terras is genoeg leuks te zien. Welkom terug!

 

Zenderseweg 53

www.fraansmarie.nl

Reageer op dit artikel