artikel

Terras Top 100 2014 nr. 62: Het Rechthuis aan 
den Amstel
, Uithoorn

Café

Evenals vorig jaar een stijging van vier plekken voor dit fraaie hotel en restaurant in Uithoorn. Als ons jurylid arriveert, is het terras lekker vol. Het is dus even zoeken naar een vrij plekje op het terras, dat overigens schoon en opgeruimd is.

Terras Top 100 2014 nr. 62: Het Rechthuis aan 
den Amstel
, Uithoorn

Medewerkers zijn vriendelijk en ondanks de drukte zien ze kans om nieuwkomers op het terras te begroeten. Dat doen ze onder meer door snel oogcontact. Dat zien we graag. De bediening is vlot ter plekke en serveert vrij snel de bestelling. Ook is er aandacht voor elke gast aan tafel. We worden netjes bedankt voor de bestelling. De prachtige ligging van dit terras, waar boten kunnen aanleggen, telt niet meer zo zwaar mee in de beoordeling. Maar toch draagt het bij aan een meer dan prettig bezoek aan Het Rechthuis. De professionele ontvangst en bediening zijn een pluspunt. Wie wil afrekenen, moet dat aan de bar doen bij vertrek. Dit vindt ons jurylid – na zo’n gastvrije ontvangst – geen enkel probleem.

Schans 32
www.hetrechthuis.nl

Reageer op dit artikel