artikel

Terras Top 100 2014 nr. 63: Paviljoen Genneper Parken, 
Eindhoven

Café

Een nieuwkomer in deze lijst van de beste honderd horecaterrassen van Nederland is dit paviljoen midden in Brabantse natuurpracht. De locatie is de Genneper Parken, een natuurgebied dichtbij lichtstad Eindhoven.

Terras Top 100 2014 nr. 63: Paviljoen Genneper Parken, 
Eindhoven

Een prima plek om te relaxen met het hele gezin. Bijvoorbeeld door een balletje te slaan op de bijbehorende midgetgolfbaan. Op de dag van het jurybezoek treffen we een drukbezet terras aan vol met spelende kinderen en hun ouders. Voor de jongste gasten is er een springkussen. Zo kunnen de ouders rustig van hun versnapering genieten. Helaas worden we door de drukte niet meteen begroet, maar het terrasbezoek verloopt verder prima. De medewerkers zijn vriendelijk en verstaan hun vak. Ondanks de drukte zien ze de kans om tijdens het opnemen van de bestellingen een praatje te maken met gasten. De jury: ‘De ligging en de uitstraling van dit terras zorgen voor een fantastische beleving.’

Antoon Coolenlaan 2a
www.paviljoengenneperparken.nl

Reageer op dit artikel