artikel

Terras Top 100 2014 nr. 66: Kameryck, 
Kamerik

Café

Kameryck. Ryckelijk genieten.’ Zo omschrijven de eigenaren op hun website hun horecagelegenheid. Deze is gelegen in het Groene Hart, midden in een typisch Hollands landschap met weilanden, oude boerderijen, plassen met waterlelies en rietkragen.

Terras Top 100 2014 nr. 66: Kameryck, 
Kamerik

Gasten hebben hier de mogelijkheid om te (voet)golfen. Naast sportieve arrangementen bieden de uitbaters ook vergadermogelijkheden aan. Dan het terras: dat ligt deels aan het water, altijd fijn natuurlijk. Bij aankomst worden we meteen geholpen door een attente medewerker. De ontvangst is vriendelijk en beleefd. Omdat het rustig is, kunnen we een plek bemachtigen direct aan het water. Het is genieten geblazen door de prachtige ligging van Kameryck. De omschrijving van de eigenaren over ‘ryckelijk genieten’ klopt wat dat betreft als een bus. ‘Ik heb me een ware klant gevoeld en heb genoten van een hapje en een drankje’, noteert ons jurylid over deze nieuwkomer op plek 66. Een fraai debuut.

Oortjespad 3
www.kameryck.nl

Reageer op dit artikel