artikel

Terras Top 100 2014 nr. 70: Le Journal Lelystad, 
Lelystad

Café

Een zeer gezellig terras en een echte ontmoetingsplek. Zo omschrijft ons jurylid het terras van Le Journal in Lelystad, dat tussen station en het winkelcentrum ligt. Het bedrijf is al een paar jaar aanwezig in onze lijst.

Terras Top 100 2014 nr. 70: Le Journal Lelystad, 
Lelystad

Vorig jaar op plek 80 en nu boekt de horecaonderneming een winst van tien plaatsen. Ze weten elk jaar een paar plekken op te schuiven in de ranking van beste terrassen van Nederland. Naast verzorgd personeel en een schoon terras valt de vlotte service op. Bij aankomst is er direct oogcontact met de gasten door de medewerkers. Binnen een minuut na de bestelling krijgen we het drinken geserveerd. Omdat er niet aan bijverkoop wordt gedaan, wenken we zelf de bediening en bestellen garnalen. Die zijn wederom snel aan onze tafel gebracht, binnen drie minuten, klokken we. Tevredenheid alom bij de rapporteur: ‘Ik heb een zeer positieve ervaring met gastvrije en service gerichte medewerkers.’Dukaatplein 8
www.lejournal.nu

Reageer op dit artikel