artikel

Terras Top 100 2014 nr. 77: De Vier Seizoenen, 
Lisse

Café

Als de jury dit terras aan een pleintje in het centrum van Lisse bezoekt, zijn geen andere gasten aanwezig. Maar dat is geen waardeoordeel van De Vier Seizoenen, want met dat terras zit het wel snor.

Terras Top 100 2014 nr. 77: De Vier Seizoenen, 
Lisse

Tafels en stoelen staan er netjes verzorgd bij en de medewerkers zijn uiterst vriendelijk. Binnen een minuut staat iemand aan tafel en er wordt gemoedelijk een praatje gemaakt. Dat het vervolgens vier minuten duurt voor de bestelling wordt gebracht, is geen probleem, het gezellige pleintje biedt voldoende om naar te kijken. De bediening is behulpzaam en attent, bij het zien van een kind op een terrasstoel wordt gewaarschuwd dat de stoelen relatief licht zijn waardoor het kind zou kunnen vallen. De geserveerde drankjes en snack zijn prima in orde en de sfeer nodigt uit te blijven zitten. Wel zou het personeel iets scherper mogen zijn op het afruimen en schoonhouden van de tafels als gasten vertrekken. Maar verder hebben we voldoende vakmanschap gezien voor een entree in deze lijst.

Heereweg 224

www.rdvs.nl

Reageer op dit artikel