artikel

Terras Top 100 2014 nr. 84: De Wijnhaven, 
Delft

Café

Café De Wijnhaven, gelegen aan de gelijknamige gracht in het oudere gedeelte van de binnenstad, is eigenlijk een compacte mix van mogelijkheden’, is te lezen op de site van het bedrijf.

Terras Top 100 2014 nr. 84: De Wijnhaven, 
Delft

‘De drempel ligt laag om even binnen te wippen voor een drankje of een snelle hap. Het is ook mogelijk om op de bovenverdieping uitgebreid en in alle rust van een goed diner te genieten.’ Het komt overeen met de diversiteit die ons jurylid aantreft op het terras in het centrum van de (studenten)stad: gezinnen, studenten, (jong)volwassenen en senioren. ‘De sfeer was heerlijk ontspannen. Je hoorde mensen kletsen en lachen, en de medewerker was vrolijk en lachte met gasten mee.’ Maar zonder de hoofdtaken uit het oog te verliezen. ‘De medewerker was erg vriendelijk, rustig, beheerst en beleefd en raapte weggewaaide papiertjes en servetten op.’ We sluiten af met een tip voor deze medewerker: schenk aandacht aan bijverkoop, dan gaan we nog veel van De Wijnhaven horen.

 

Wijnhaven 22

www.wijnhaven.nl

Reageer op dit artikel