artikel

Terras Top 100 2014 nr. 85: Balijepark, 
De Meern

Café

Julien van Stokkem studeerde in februari 2012 af aan de Cees Helder Academie en opende een maand later zijn eigen restaurant. Streekproducten spelen er de hoofdrol, het concept is bedacht tijdens een college van Sander Allegro.

Terras Top 100 2014 nr. 85: Balijepark, 
De Meern

‘Duurzaam geproduceerd, met een Hollandse insteek, eventueel biologisch en bij voorkeur uit de regio’, aldus de eigenaar in november 2012. Balijepark is echter niet alleen een plek waar je lekker kunt eten, de horecagelegenheid kwam immers vorig jaar oktober binnen op plaats 78 in de Koffie Top 100 van Misset Horeca. Met het terras is nu eveneens een plek bemachtigd bij de honderd beste van Nederland. Er zijn er die langer doen over het samenstellen van zo’n erelijst (daarop ook nog de Terrassentrofee 2012 van AD Utrecht). ‘Ik genoot van de antipasti – die me werd aanbevolen – en de wijn’, schrijft ons jurylid. ‘Het terras en het restaurant waren erg schoon en fris en de medewerkers maakten een ontspannen indruk.’

 

Augustusweg 32

www.balijepark.nl

Reageer op dit artikel