artikel

Terras Top 100 2014 nr. 90: Floor17, 
Amsterdam

Café

Floor17 is het opvallende dakterras van Ramada Apollo Amsterdam Centre, het enige Ramada-hotel in Nederland. En, met 446 kamers, bovendien het grootste van Europa. Het roof terras is gelegen op een hoogte van 85 meter (op de zeventiende verdieping) en biedt een spectaculair 360-gradenuitzicht over de hoofdstad.

Terras Top 100 2014 nr. 90: Floor17, 
Amsterdam

In mei is het feestelijk geopend. ‘Ik werd zeer vriendelijk en correct behandeld door de 
medewerkers’, zo is te lezen in het rapport van onze mystery visitor. ‘Ik liep op het terras en zag direct een medewerker die vroeg of ik iets wilde drinken en die me vroeg plaats te nemen aan de tafel die ik wenste.’ 
Medewerkers zijn servicegericht en behulpzaam, aldus ons jurylid. Om volgend jaar verder te stijgen, twee tips: let op de bijverkoop en wens de gast een fijn vervolg van de dag. Dat levert punten op bij de gast, de omzet en deze lijst, gegarandeerd!

 

Staalmeesterslaan 410

www.ramada-amsterdam.com

Reageer op dit artikel