artikel

Terras Top 100 2014 nr. 94: Boscafé ’t Hijgend Hert, 
Vijlen

Café

We zeggen het over meer terrassen, maar ook hier geldt: zouden we in deze Terras Top 100 punten geven aan ‘ligging’ dan zou 
’t Hijgend Hert beslist in de top-5 staan. Het hoogste terras van Nederland (260 meter) is een must voor iedereen die van cafés, terras, gezelligheid en natuur houdt.

Terras Top 100 2014 nr. 94: Boscafé ’t Hijgend Hert, 
Vijlen

’s Winters een knus cafeetje, op mooie dagen een trekpleister van de eerste orde met drie terrassen voor de deur. Wat kan het hier dan druk zijn! Dat merkt ook onze anonieme bezoeker. ‘Bij aankomst op het terras waren er erg veel gasten en het was lastig een vrije plek te krijgen. Er hing een gezellige sfeer.’ Bestellingen worden opgenomen met de handheld en snel uitgeserveerd door runners. Lege tafels worden snel weer klaargemaakt voor nieuwe gasten, papiertjes van de grond geraapt. Eenmaal plaatsgenomen is de begroeting hartelijk. Dit boscafé is ook een biercafé. Veel gasten nippen van Hert Vijlener Bosbier, het eigen huisbier van dit café.

 

Harles 23

www.boscafe.nl