artikel

Koffie Top 100 2014 nummer 18: Anne & Max, Amsterdam

Café

Een mooie stijging van twintig plaatsen. Het gaat hierbij natuurlijk voornamelijk om de koffie, maar ook de algemene indruk weegt mee en die is bij dit bezoek bijzonder goed. ‘Erg prettige zaak’, meldt het juryrapport.

Koffie Top 100 2014 nummer 18: Anne & Max, Amsterdam

‘Het personeel is super gedreven, gastvrij en ziet er goed verzorgd uit. Hier kan menig zaak een voorbeeld aan nemen.’ Zo, die kunnen ze aan de Amstelveenseweg in hun zak steken.

Ook mooie woorden voor de koffie(bereiding). ‘De espresso wordt bereid met 50 procent Braziliaanse en 50 procent Ethiopische bonen. Daarbij krijgen we een keurige uitleg, waarbij aangegeven wordt op ‘safe’ te spelen en niet te extreem uitgesproken smaken te serveren.’ Onze goedkeuring kan het wegdragen, evenals de koffie en de cappuccino.

Amstelveenseweg 196, Amsterdam
Annemax.nl

Reageer op dit artikel