artikel

Café Top 100 2015 nr. 73: NRC, Rotterdam

Café

Vorig jaar Aanrader, nu komt het Nieuw Rotterdams Café, gevestigd in een prachtig pand in de Witte de Withstraat, binnen in de lijst met beste honderd.

Café Top 100 2015 nr. 73: NRC, Rotterdam

‘Een terrasje aan de straat, daarna loop je via een statige trap naar boven en kom je binnen in een heel mooi en groot bedrijf met hoog plafond’, zo beschrijft ons jurylid zijn entree. ‘Voor een grote en drukke zaak op een piekmoment was de service erg goed. Ik nam plaats aan de enige beschikbare tafel, maar werd meteen én heel professioneel geholpen. Helemaal super! De bediening zag er representatief uit: vestje, witte blouse en sloof. En niet alleen maar studenten.’ Bij NRC ligt een grote nadruk op eten, maar voor borrelaars is net zoveel aandacht. Een aantrekkelijke menukaart en een uitgebreid assortiment. Daarbij wordt slim ingespeeld op inhoud en afkomst van gerechten. ‘Symbolen bij de gerechten geven dat aan. Nieuw, eigentijds en professioneel, én met potentie’, sluit het rapport af. Welkom in deze lijst!

Eigenaar: Herman Hell 
Site: Nieuwrotterdamscafe.nl

Prijs: fluitje € 2,40 / koffie € 2,20

Reageer op dit artikel