artikel

Terras Top 100 2015 nummer 11 Rosaura & Clementines, Terneuzen

Café

Tenzij je in Zeeland woont (of in België) is Terneuzen zo’n beetje voor iedereen uit de buurt. Dat neemt niet weg dat hier gewoon één van de beste terrassen van Zeeland ligt, dat van Rosaura & Clementines.

Terras Top 100 2015 nummer 11 Rosaura & Clementines, Terneuzen

Het ligt op de Westerscheldedijk en biedt een fenomenale blik op de Westerschelde. Maar wij kijken natuurlijk verder dan het uitzicht. Als we op het terras aankomen, zien we dat het schoon is en dat de tafels netjes zijn ingedekt met een plantje en een bierkaart.

We worden hartelijk welkom geheten en gaan zitten in de meer dan comfortabele stoelen. Dat ze er hier keurig bijlopen mag een understatement heten: zij in een zwart mantelpak, hij in een zwart pak met witte overhemd en stropdas. Keurig. We bestellen een drankje en krijgen er een schaaltje met nootjes bij. Gratis. Fijne service hoor. Als we om ons heen kijken, zien we dat er vriendelijk afscheid wordt genomen van  vertrekkende gasten, tafels worden afgenomen, asbakken schoongemaakt en stoelen aangeschoven. Wauw, wat een vakmensen!

Churchilllaan 700
www.restaurantrosaura.nl

Reageer op dit artikel