artikel

Terras Top 100 2015 nummer 12 Moulin Bistronomie, Borculo

Café

Een bekende in de lijst, maar met een nieuwe naam. Moulin Bistronomie is het geesteskind van Raymond Prinsen. Lange tijd runde de voormalig sterchef in het Achterhoekse Borculo twee zaken: restaurant De Stenen Tafel en bistro De Olliemölle. Die twee zaken zijn nu dicht en op de plek van het restaurant staat sinds april van dit jaar het nieuwe concept Moulin Bistronomie.

Terras Top 100 2015 nummer 12 Moulin Bistronomie, Borculo

De Olliemölle scoorde twee keer achter elkaar een tweede plek in de Terras Top 100 en Prinsen vertrouwde het nieuwe concept blijkbaar voldoende om het direct weer in te schrijven. Dat blijkt terecht. Want ook dit jaar is er weer een prima notering en ervaren we een meer dan aangenaam bezoek in de Achterhoek.

De bediening is correct en oprecht, eigenlijk wat we altijd gewend waren. Ook de producten zijn prima op orde, waaronder een meer dan prima cappuccino met ruime schuimlaag. Vanuit ons een welgemeend compliment voor deze algehele prestatie. Een nieuwe zaak, maar gewoon het abnormaal hoge niveau behouden!

Lange Molenstraat 17
www.moulinborculo.nl

Reageer op dit artikel