artikel

Terras Top 100 2015 nummer 15 Waterfront, Vlissingen

Café

Wat zou de Terras Top 100 zijn zonder Waterfront in Vlissingen? Vorig jaar schreven we ook al dat dit een vaste gast in onze lijst is.

Terras Top 100 2015 nummer 15 Waterfront, Vlissingen

En voor dit jaar hebben we goed nieuws en slecht nieuws: Waterfront staat hoger dan het afgelopen jaar, maar is als provinciewinnaar voorbijgestreefd. Dat ligt dus niet aan hen. En Waterfront kennende lossen ze dat wel weer creatief op, zoals ze in 2013 zichzelf, meer dan terecht, beste van de Zeeuwse kust noemden!

Dan dit jaar: we zijn niet eens meer verrast door een  geslaagd bezoek aan Waterfront. Luxe went blijkbaar snel. Doordat tijdens ons bezoek het zwevende terras boven het strand gesloten is, nemen we plaats op het kleinere gedeelte. Absoluut geen straf, want te noteren een keurig ingericht terras, met plantjes, menukaarten, asbakken en comfortabele stoelen. Hierop liggen roze stoelkussens, op de tafels een roze tafelkleed. Alles verloopt prima, en we willen het ook hier benadrukken: de medewerker doet actief aan bijverkoop. En jawel: zo scoor je punten (en een fijne omzet).

Boulevard Bankert 108a
www.restaurantwaterfront.nl

Reageer op dit artikel