artikel

Terras Top 100 2015 nummer 17 Serre Restaurant, Amsterdam

Café

Serre Restaurant is onderdeel van het gerenommeerde Okura Hotel. Zowel hotel als restaurant staan hoog aangeschreven en daar hoort een terras op niveau bij. En dat klopt in het geval van Serre restaurant aan alle kanten, met speciale aandacht voor de medewerkster van dienst.

Terras Top 100 2015 nummer 17 Serre Restaurant, Amsterdam

Wat een terrastopper! Leest u even mee, directie van het Okura Hotel?! Het is duidelijk zichtbaar dat we last hebben van de warmte van de tjokvolle tram waaruit we stappen. Zodra we het terras op komen, heet de dame van dienst ons vriendelijk welkom. Ze ziet ons zweten en begeleidt ons direct naar een tafel. Vriendelijk neemt ze onze bestelling op en vraagt of ze nog iets kan doen. Ook wordt ons een stoel aangeboden om de benen even lekker op te leggen.

Als ze niet veel later alles correct uitserveert, vraagt ze oprecht hoe het gaat en of ze nog wat voor ons kan doen. Bij het afrekenen bedankt ze ons en vraagt ze of ze een taxi moet bellen. ‘Doe het rustig aan, hè’, zegt ze met een welgemeende lach. Wat een topper! Iedereen die een gastvrijheidstraining wilt: op naar Okura!

Ferdinand Bolstraat 333
www.okura.nl

Reageer op dit artikel