artikel

Terras Top 100 2015 nummer 18 Spaarne66, Haarlem

Café

De warmtebom die we het afgelopen jaar troffen, komen we ook nu weer tegen in de Noord-Hollandse hoofdstad. Het sympathieke familiebedrijf heeft door de jaren heen niets van zijn charme verloren.

Terras Top 100 2015 nummer 18 Spaarne66, Haarlem

Al voordat we plaatsnemen aan het laatst beschikbare tafeltje, worden we hartelijk begroet door een medewerker. Als ze ons het gevraagde kopje koffie komt brengen, draait ze feilloos het oortje naar rechts.

Het precies de reden waarom Spaarne66 een terugkerende zaak in deze lijst is, continuïteit is een absolute kwaliteit. En ja, vorig jaar behoorde het familiebedrijf nog bij de top-5 en werd het zelfs de trotse nummer 2 van terrassenland. En dan nu op plek 18. Was het zoveel minder? Nee, geenszins. Het is de enorme concurrentie in de top die voor een lichte daling zorgt. De top van de Terras Top 100 zorgt ervoor dat tienden van punten eenflink aantal plaatsen verschil kan maken. Het zegt iets over het speelveld. Dit zijn allemaal toppers. En als je dan jaar op jaar daarbij hoort, zoals Spaarne66, dan is dat een 10 met een griffel!

Reageer op dit artikel