artikel

Terras Top 100 2015 nummer 29 Soif, Vlissingen

Café

Bourgondisch Zeeland laat zich van zijn beste kant zien aan het Bellamypark in havenstad Vlissingen. Meerdere horecabedrijven zijn aan het plein gevestigd. Toch springt Soif er uit.

Terras Top 100 2015 nummer 29 Soif, Vlissingen

Dit knusse eetcafé met leuk restaurantje heeft voor de deur een ruim opgesteld terras staan. Op de site hadden we al gelezen dat de ondernemers met regelmaat live-optredens of een springkussen regelen en dat laatste is net het geval als ook wij er zijn. Kinderen vermaken zich er prima op.

De bediening straalt een oprecht gevoel van welkom uit. ‘Leuk dat u er bent.’ Dat laten ze ons ook in woord en gebaar weten zodra we de eerste stappen op het terras zetten. We bestellen een cola en deze komt keurig in een flesje op tafel. Het glas is voorzien van een schijfje sinaasappel , ijsklontjes en een stampertje. De aandacht voor de tweede bestelling is prima. Zonder opdringerig over te komen wordt gevraagd of er nog iets gebracht mag worden. Het is de tweede bestelling waar je het mee verdient en dat voelen ze hier feilloos aan. Een terechte topnotering.

Bellamypark 14
www.so-if.nl

Reageer op dit artikel