artikel

Terras Top 100 2015 nummer 34 Strandlodge, Winterswijk

Café

Een strand, ver in de Achterhoek? Ja hoor, dat kan. Aan een openluchtzwembad heeft eigenaar Mike Vrijdag een prachtig terras-met strand gerealiseerd, een heuse Strandlodge. En dat is een prima zaak. En eentje die we al vaker in deze lijst hebben mogen begroeten.

Terras Top 100 2015 nummer 34 Strandlodge, Winterswijk

Het exterieur is prima onderhouden, op het terras biedt de mix van hoge tafels met krukken en loungesets een gevarieerde aanblik. Beneden zijn kleedruimtes en strandstoelen, boven het restaurant en het terras. Op warme dagen wordt zelfs tot aan de badhanddoek op het strand bediend. En dat bedienen hebben ze hier prima in de vingers.

De gastvrije medewerkers zijn vriendelijk en verstaan hun vak. Ze gaan casual gekleed, in spijkerbroek en overhemd, zonder sloof. Ze stralen een natuurlijke rust en vriendelijkheid uit en zijn zeer correct in het  opnemen en uitserveren van de bestelling. ‘Goedemiddag’, ‘hartelijk dank’, ‘een fijne dag’… fijn als dat gemeengoed is binnen een bedrijf. En goed: als we koffie bestellen wordt direct gevraagd of we daar appeltaart bij willen.

Reageer op dit artikel