artikel

Terras Top 100 2015 nummer 35 Brandenburgh, Burgh-Haamstede

Café

Met zoveel live-optredens in muziekcafé Brandenburgh twijfelen we even of we niet beter binnen kunnen zitten, in plaats van op het terras. Maar we gaan overstag, want dat terras nodigt toch ook uit.

Het oogt verzorgd, het meubilair staat netjes en de tafels zijn netjes aangekleed met een bloemetje. Door de ligging pal in het centrum van het toeristische Burgh-Haamstede is over aanloop niet te klagen. Sterker nog: het is druk. Toch heeft dat geen weerslag op het personeel. De opgewekte bediening heeft zo te zien bij zo’n beetje alle gasten tijd voor een ontspannen praatje. En zonder dat dit ten koste gaat van service of snelheid.

Hier werken vakmensen die overduidelijk aandacht besteden aan het vak. Tafels worden na vertrek snel in orde gemaakt, zodat nieuwe gasten, en die zijn er voldoende, snel weer kunnen plaatsnemen. Bestellingen worden snel, correct en netjes afgehandeld. Het kan niet anders dan dat we in de komende jaren nog wel wat meer gaan horen van Brandenburgh.

Ring 32
www.eetcafebrandenburgh.nl

Reageer op dit artikel