artikel

Terras Top 100 2015 nummer 42 Brasserie Zalmhuis, Rotterdam

Café

Eindelijk, daar zijn ze weer! In 2008 was het Rotterdamse Brasserie Zalmhuis de eerste winnaar van de Terras Top 100. Al jaren kondigen ze aan terug in de lijst te keren en nu is het dan eindelijk zo ver. Aan de uitstraling en het fabuleuze uitzicht is niet veel veranderd.

Terras Top 100 2015 nummer 42 Brasserie Zalmhuis, Rotterdam

De Van Brienenoordbrug ligt gelukkig nog op z’n plek. Het Zalmhuis bestaat in zijn huidige hoedanigheid alweer 13 jaar. De eigenaren zeggen met trots terug te kijken op de afgelopen jaren en ze gaan vol enthousiasme door.

Dat enthousiasme is ook terug te vinden bij de medewerkers. Het ontvangst is vriendelijk en oprecht. Menukaarten en asbakken worden op verzoek aan de gasten aangereikt. De vestiging is gelegen op een historische plek aan de Maas, met uitzicht over het water. We kijken uit op het intensieve scheepvaartverkeer en de Brienenoordbrug. Het terras roept een nostalgisch gevoel op, met zijn comfortabele stoelen en nette tafels. Het ziet er verzorgd en netjes uit.

Schaardijk 396-434
www.zalmhuis.nl

Reageer op dit artikel