artikel

Terras Top 100 2015 nummer 43 ’t Ankertje, Enkhuizen

Café

Als we aankomen op de plek van bestemming, lonkt het terras van ’t Ankertje. Een fraai terras met dito uitzicht op een scala aan boten die aangemeerd liggen.

Terras Top 100 2015 nummer 43 ’t Ankertje, Enkhuizen

Een deel van het terras ligt langs de kant van het water. Het tweede deel ligt iets hoger op de wal. Hierdoor heeft het geheel een erg gezellige uitstraling. Ondanks de drukte op het terras merkt de medewerker ons direct op. En zeer attent: de menukaart is nog wat vies, maar bij aankomst maakt ze deze direct schoon.

Het bezoek verloopt verder zoals het begonnen is, uit het boekje. We bestellen een drankje en vriendelijk meldt ze dat het eraan komt. Binnen enkele minuten komt een andere medewerker dan diegene die onze bestelling heeft opgenomen, het drankje uitserveren. Uitermate professioneel legt zij twee bierviltjes neer en plaatst glas en flesje het etiket naar ons toegedraaid voor ons neer. Uit het boekje. Wij kunnen ’t Ankertje in Enkhuizen vanaf deze plek alleen maar prijzen. Fijn terras, fijne medewerkers, fijne sfeer, prima service!

Dijk 6
www.cafe-ankertje.nl

Reageer op dit artikel