artikel

Terras Top 100 2015 nummer 59 Fraans Marie, Albergen

Café

Vriendelijk, snel en prettig: zo gaat eigenlijk alles bij Fraans Marie. Dit café-restaurant met prachtig terras is dan ook geen onbekende in onze Terras Top 100.

Terras Top 100 2015 nummer 59 Fraans Marie, Albergen

Fraans Marie is gevestigd in een oud brugwachtershuisje en ligt aan het kanaal Almelo- Nordhorn. Tijdens ons bezoek is het niet druk op het terras. Er zitten nog geen tien mensen en daarom is er slechts één medewerker aanwezig. We worden enthousiast ontvangen. De medewerker is welgemeend vrolijk en komt af en toe met alle gasten een babbeltje maken. Bestellen gaat soepel en snel.

Deze medewerker is duidelijk ervaren en alert, want zij ziet het direct als iemand iets wil bestellen. Als je zoveel lol in je werk hebt als hij, gaat elke gast dat merken. Heel plezierig! Op de menukaart zes ‘Fraanstastische gerechten’. Deze plates worden geserveerd tussen lunch en diner. Mooie oplossing en grappige woordspeling van Fraans Marie. Toegegeven: je moet ervan houden, maar dat doen wij!

Zenderseweg 53
www.fraansmarie.nl

Reageer op dit artikel