artikel

Terras Top 100 2015 nummer 6 Grandcafé Groeneveld, Baarn

Café

Een groot terras, met veel drukte en weinig personeel, dat lijkt in eerste instantie vragen om moeilijkheden. Maar dat valt bij Grandcafé Groeneveld nog best mee. Ze bewijzen dat het wel degelijk anders kan.

Terras Top 100 2015 nummer 6 Grandcafé Groeneveld, Baarn

Het is zonnig en de temperatuur zit ruim boven de 20 graden. We tellen zeker dertig gasten en slechts twee medewerkers. Toch hebben ze alles prima onder controle en is er nergens ook maar een spoortje stress te ontwaren. Gasten worden snel geholpen en daar waar lege tafels staan, zijn ze schoon, staat alles netjes aangeschoven en ziet alles er piekfijn uit voor een ontvangst van nieuwe gasten.

Ook wij worden keurig welkom geheten in het grandcafé dat het koetshuis is van het gelijknamige kasteel. Als we ‘Koffie graag’ antwoorden op de vraag wat we wensen te drinken, somt de vriendelijke medewerker alle koffies op die ze hebben. Een stuk of negen, ze doet ’t toch maar mooi. Wij houden van dit soort details. Ze maken het verschil tussen een geweldig en een uitmuntend bezoek. En leveren in dit geval een fraaie 6e plek op.

Groeneveld 2
www.grandcafegroeneveld.nl

Reageer op dit artikel