artikel

Terras Top 100 2015 nummer 65 Plus Breeka, Krimpen aan de IJssel

Café

Krimpen aan den IJssel. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we er niet vaak komen. En dat terwijl de provincie Zuid-Holland toch terrasprovincie bij uitstek is. En gelukkig bewijst Plus BreekA waarom. Het terras van het eetcafé nodigt uit om er wat te gaan drinken, zo schrijft ons jurylid.

Terras Top 100 2015 nummer 65 Plus Breeka, Krimpen aan de IJssel

Een vriendelijke begroeting van een dito medewerker, een keurig terras en een zonnetje maken het terrasbezoek compleet. Het café, dat zijn naam dankt aan het stroompje de Breekade dat van Krimpen aan den IJssel tot aan Krimpen aan de Lek loopt, heeft een terras met tachtig plaatsen.

Onze mysteryvisitor noteert in het juryrapport dat de medewerker oog heet voor iedereen op het terras en vriendelijk glimlacht bij contact. We noteren bonuspunten erbij dus voor de gastvrijheid. Ze hebben het goed in de vingers bij het eetcafé van Joh en Jenny van Zoest. Mooi hoor. ‘Ga zo door met het bedienen van de gasten. Erg fijn deze snelle en gastvrije service.’ Met dat compliment van jurylid kan het terras
voorlopig vast wel vooruit.
C.G. Roosweg 20
www.breeka.nl

Reageer op dit artikel