artikel

Terras Top 100 2015 nummer 68 Thuis, Dinteloord

Café

Als de jury dit terras nabij het het cetrum van het Brabantse Dinteloord bezoekt, zijn geen andere gasten aanwezig. Dat is echter geen waardeoordeel van hotel-restaurant Dinteloord, want het terras is dik in orde. Modern en verzorgd, zo omschrijft ons jurylid het terras van hotel-restaurant Thuis.

Het terras telt negentig stoelen, hoge en lage tafels en loungehoekjes. Ook is het terras verrijkt met sfeerhaarden en een speeltuin. Naast het schone terras, valt ons de snelle service op. Binnen twintig seconden staat een medewerker aan tafel om ons welkom te heten en de bestelling op te nemen. De service is van prima niveau. De koffie is goed en wordt geserveerd met het beeldmerk naar de gast toe.

De medewerker is vlot en vriendelijk en doet actief aan bijverkoop. En dat willen we nog maar eens extra aanstippen. Goed bezig! En om de vaak gebruikte woorden van de vriendelijke medewerker nog maar eens te herhalen: ‘Helemaal prima’, zo luidt de conclusie van onze mystery visitor.

Westvoorstraat 6
www.hotelrestaurantthuis.nl

Reageer op dit artikel