artikel

Terras Top 100 2015 nummer 71 Ten Bosch, Chaam

Café

Onder de rook van Breda, in Chaam (spreek uit: Kaam), ligt Pannenkoekenhuis Ten Bosch. Het terras van dit familierestaurant is de uitgelezen locatie voor een pauze tijdens een wandel- of fietstocht in de zeer mooie omgeving.

Terras Top 100 2015 nummer 71 Ten Bosch, Chaam

Zowel zonaanbidders als schaduwliefhebbers vinden een plekje op het prima onderhouden terras. Ook voor kinderen is er genoeg vertier in de mooie speeltuin. Dat deze plek veel biedt, blijkt ook deze zondagmiddag, waarop het terras zo goed als vol zit.

Ondanks de drukte valt het ons op dat de tafelbladen schoon en afgeruimd zijn. Ook worden we vriendelijk begroet en wordt de bestelling vlot opgenomen. Nog geen vijf minuten later staat een glaasje prik op tafel,  netjes met het label naar ons toegedraaid. De serveerster schenkt vervolgens het flesje keurig half uit. Ook het afrekenen gaat fijn snel. ‘De taken zijn hier goed verdeeld en de medewerkers houden de gasten goed in de gaten’, schrijft ons jurylid. Kijk, daar worden we blij van!

Bredaseweg 72
www.pannenkoekenhuistenbosch.nl

Reageer op dit artikel