artikel

Terras Top 100 2015 nummer 72 Fortezza, Hellevoetssluis

Café

Wie bij Italiaans restaurant Fortezza neerstrijkt op het terras, kan met prosecco en antipasti genieten van uitzicht op de haven van Hellevoetsluis. Aanmeren met een bootje is zelfs mogelijk, want het terras heeft een aanlegsteiger.

Terras Top 100 2015 nummer 72 Fortezza, Hellevoetssluis

We zien het voor onze neus en ook de vrolijke foto’s op de Facebookpagina van het bedrijf getuigen hiervan. Het terras lig er verder uitnodigend bij en is gesitueerd op een ponton in de museumhaven van de stad. Het horecabedrijf bevindt zich in een oud gemaal bij deze haven. Zowel buiten als binnen is de inrichting verzorgd. Het geheel ademt een modern Italiaanse sfeer, wat je ergens ook wel verwacht bij een naam als Fortezza. Adel verplicht, zeg maar.

Dan de bediening. Die ziet er eveneens verzorgd gekleed uit tijdens de zonnige dag van ons bezoek. Medewerkers werken vlot en vriendelijk en resumerend kunnen we onze terraservaring als perfect betitelen. Dat doen we dan ook. We krijgen alles netjes voorgezet zoals het hoort.

Dokweg 1
www.restaurantfortezza.nl

Reageer op dit artikel