artikel

Terras Top 100 2015 nummer 74 Jan & Jan, Didam

Café

Het is prima vertoeven op het terras van Jan & Jan, gelegen in het hart van de Gelderse plaats Didam. De zaak is een begrip in deze regio, op de rand van de Achterhoek. Hij is gelegen langs een weg en dat resulteert in volop leven in de brouwerij.

Terras Top 100 2015 nummer 74 Jan & Jan, Didam

Terrasbezoekers die houden van een levendig panorama met veel aanloop, hoeven niet verder te zoeken. Het meubilair nodigt uit tot een lang bezoek. Er zijn prettige stoelen en banken en overal liggen kussens voor het grijpen om het verblijf te te veraangenamen. Alles is schoon en verzorgd. Er ligt zelfs geen papiertje op de grond. De bediening is correct en de medewerkers zijn netjes gekleed. Er zitten geen kreukels in de blouse van de dame die ons helpt. ‘Keurig gestreken’, merkt ons jurylid op. Het bestellen van onze drankjes verloopt gladjes en we genieten van een heerlijke cappuccino, compleet met koekje en extra suiker. De bediening kunnen we in drie woorden omschrijven: ‘Vriendelijk, netjes, attent.’ Doorgaan zo!

Lieve vrouwenplein 4
www.janenjan.com

Reageer op dit artikel