artikel

Terras Top 100 2015 nummer 75 ’t Carillon, Wageningen

Café

In het historische centrum van universiteitsstad Wageningen, aan het terrasplein aan de Markt, vinden we restaurant ’t Carillon.

Terras Top 100 2015 nummer 75 ’t Carillon, Wageningen

Sinds dit voorjaar hebben ze fonkelnieuw terrasmeubilair dat fris en modern oogt. De stoelen zijn netjes aangeschoven en de tafels schoon. De basis moet in orde zijn en dat weten ze hier blijkbaar.

Op de kaart voorziet in verschillende zomerse gerechten, zoals bijvoorbeeld een salade met kip, ananas, meloen, tomaat en sinaasappeldressing. De medewerker die ons helpt, houdt de boel, oftewel het terras, goed in de gaten tijdens ons bezoek, ook al is ze binnen aan het werk. We nemen plaats met uitzicht op de grote kerk op de markt en worden meteen opgemerkt.

De bediening is correct en netjes gekleed. Het haar dragen de dames in een staart. Ook het terras is keurig verzorgd. Tijdens ons bezoek kunnen we nergens opgestapelde kopjes of niet afgeruimde tafels ontwaren. Alles wordt goed bijgehouden.

Hoogstraat 12/Markt 5
www.restaurantcarillon.nl

Reageer op dit artikel