artikel

Terras Top 100 2015 nummer 76 Diverso, Nederweert

Café

‘De gezelligheid en netheid, alsmede de vrolijke uitstraling van de medewerkster zijn een superaanvulling op deze locatie.’ Mooie woorden uit het juryverslag van ons bezoek aan Diverso in Nederweert.

Terras Top 100 2015 nummer 76 Diverso, Nederweert

Het mooie terras ligt op het zuiden en is onder straatniveau aangelegd. Hierdoor hebben we dus geen hinder van verkeer of wind. Net als de ligging is de uitstraling prettig. We hebben de indruk in een gezellige tuinsfeer te vertoeven. Naast twintig tafeltjes is er ook een loungehoek.

Bij aankomst hebben we nauwelijks tijd om te gaan zitten op het terras, dat is gelegen aan de achterzijde van het Limburgse restaurant. De medewerker heeft ons al gezien en heet ons direct welkom. Dat is fijn binnenkomen. De begroeting is vriendelijk en vrolijk, de medewerker is goedlachs en straalt gezelligheid
uit. Ook tijdens het bestellen, serveren en afrekenen, maakt ze tijd voor een kort praatje. Het maakt ons bezoek compleet en zorgt ervoor dat we ons welkom voelen.

Brugstraat 44
www.restaurantdiverso.nl

Reageer op dit artikel