artikel

Terras Top 100 2015 nummer 79 De Liefde, Amsterdam

Café

Horecapaviljoen De Liefde is gelegen in een ‘postzegelparkje’ midden in het drukke Amsterdam. Het is een ideale plek voor ouders met kinderen, omdat deze op het grasveld kunnen spelen.

Terras Top 100 2015 nummer 79 De Liefde, Amsterdam

De locatie is bijzonder: er kan zelfs worden getrouwd. Maar deze plek moet je kennen, toevallige passanten zullen de locatie niet zo snel te vinden. Tijdens ons bezoek is het lekker druk. Maar dat deert de medewerkers niet: ze kunnen goed werken onder de druk. Ondanks dat het terras vol zit, begroeten ze ons in het voorbijgaan en nemen de bestelling op zodra ze tijd hebben. Ze blijven vriendelijk en beleefd, ondanks de hoge terrasbezetting.

Wat verder opvalt, is dat de mensen die hier werken de dienbladen erg professioneel hanteren. Het lijkt wel op jongleren. Een van gastvrouwen die ons bedient, is er een ster in. Zij houdt het volle dienblad steeds op schouderhoogte en het geheel ziet er sierlijk uit wanneer ze de bestellingen rondbrengt. Snel, efficiënt en professioneel. Zo zien we het graag!

Bilderdijkpark 1A
www.deliefdeamsterdam.nl

Reageer op dit artikel