artikel

Terras Top 100 2015 nummer 83 Brasserie DenK, Santpoort

Café

Geen straf om op het fraaie terras van Brasserie en Loungebar DenK te mogen zitten. Maar datzelfde geldt voor het werken daar. En dat laatste stralen de medewerkers zonder uitzondering dan ook uit. Bijna trots lopen ze rond tussen de tafels en stoelen die zijn geplaatst aan de achterkant van het meer dan fraaie Landgoed Duin en Kruidberg.

Terras Top 100 2015 nummer 83 Brasserie DenK, Santpoort

‘Ontbijten, lunchen, high tea’en, dineren, loungen en genieten.’ Het kan hier volgens de website het hele jaar door. Met één voorbehoud, het diner. ’s Zomers wordt er per dag gekeken of dit ook buiten geserveerd kan worden. Zo niet, dan sluit het terras om 18.00 uur.

Gasten kunnen hier plaatsnemen aan lage en hoge tafels, stoelen, banken en op kussens. Die variëteit aan meubilair geeft een speelse indruk in de statige omgeving. De medewerkster laat met een knikje weten de nieuwkomer gezien te hebben en rondt hierna het gesprek met twee andere gasten af. Op het verzoek om een verse muntthee vraagt ze of daar honing bij gewenst wordt. Ze serveert het geheel correct en met een vriendelijk praatje uit. Prima!

Reageer op dit artikel