artikel

Terras Top 100 2015 nummer 9 De Smederij, Goes

Café

Hebben wij nou zoveel mazzel of zijn alle medewerkers bij De Smederij zo attent als degene die ons aan tafel bedient? We zijn optimisten en gaan dus voor die tweede optie. We zitten – en we klokken – nog geen vijf minuten als ze naar ons toekomt.

Terras Top 100 2015 nummer 9 De Smederij, Goes

Oprecht bezorgd vraagt ze of we niet te lang hebben moeten wachten. ‘Ik zie u echt net pas.’ Er zijn honderdduizend redenen om een gast niet op te merken, dat kan namelijk. Maar er is maar één manier om dit correct op te lossen – deze dus. Chapeau.

Onze drankjes volgen snel en het uitserveren is ‘uitserveren avant la lettre’. Viltje (logo naar ons toegedraaid), glas erop (logo naar ons toegedraaid), nog een viltje (opnieuw logo naar ons toegedraaid) en een horecaflesje dat half wordt uitgeschonken, waarna de serveerster het keurig op het tweede viltje plaatst. Inderdaad, met het logo naar ons toegedraaid. We zijn pietluttig, maar kunnen geen aanmerkingen vinden. Als ze eén van ons hoort hoesten, biedt ze een glaasje water aan. Ze legt de lat wel heel hoog voor de rest. En dat is een compliment van jewelste!

Dam 2
www.desmederijgoes.nl

Reageer op dit artikel