artikel

Mijn gedistilleerde drank: Brasa Gin

Café 216

Arwin Versteyne, eigenaar van Brasa Purmerend, dat eind maart ook een filiaal in Middenbeemster opende, gaat voor de gin. Acht staan er op de kaart, waaronder zijn eigen drank: Brasa Gin,

Mijn gedistilleerde drank: Brasa Gin

Versteyne is trots. Trots op zijn tweede zaak die vrijdag 25 maart de deuren opende: Brasa Middenbeemster. Het is het tweede filiaal van Brasa, nadat de eerste in juni 2014 de deuren opende.  En ook in deze zaak gaat Versteyne weer flink aan de slag met gin-tonic. Hij heeft zelfs zijn eigen drank, Brasa-gin laten ontwikkelen. ‘Sinaasappel is het hoofdingrediënt van de gin en het mocht ook wel wat spice hebben. Dit hebben we gecreëerd door gember toe te voegen.’ Het zorgt volgens Versteyne voor een spicy gin met een licht zoet karakter.

Reageer op dit artikel