artikel

Terras Top 100 2016 nummer 35: Jack’s Bier Café, Heemskerk

Café 3278

Jack Verduin is een uitermate actieve ondernemer. Omdat we de zaak ook kennen door zijn deelname aan de Café Top 100 wordt het bedrijf jaarlijks meerdere malen bezocht, door verschillende juryleden. Nou is een caféjurering net wat anders dan een terrasbeoordeling, maar in alle gevallen spat de energie die hier wordt ervaren ervanaf.

Terras Top 100 2016 nummer 35: Jack’s Bier Café, Heemskerk
SONY DSC

Ook op het terras zijn de medewerkers gedreven aan het werk en niet zelden is het bommetje vol voor de deur als Verduin weer eens een eigen bierevenement heeft georganiseerd. Een handig hulpmiddel is dan de eigen Biertruck die hij sinds vorig jaar op de weg heeft en die hij deze dagen op zijn terras parkeert. De extra uitgiftepunten komen dan erg goed van pas.

(Speciaal)bier is een belangrijke pijler van de bedrijfsvoering en de medewerker die om advies wordt gevraagd, somt dan ook vlot de getapte varianten op. Jammer dat bij het uitserveren een viltje wordt vergeten, maar deze omissie wordt vlot goedgemaakt als we hem om twee exemplaren vragen.

Kerkweg 9
Jackscafe.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel