artikel

Terras Top 100 2016 nummer 45: De Smulpot, Den Burg

Café 300

Het terras van De Smulpot onderging dit voorjaar een fikse metamorfose. Op de Facebookpagina van het bedrijf is te zien dat er forse houten schotten zijn geplaatst met daartussen tafels, stoelen en banken. De schotten zorgen voor beschutting en dat is zeker op Waddeneiland Texel geen overbodige luxe.

Terras Top 100 2016 nummer 45: De Smulpot, Den Burg

Door de uniforme en robuuste uitstraling is in één oogopslag duidelijk dat ook het aan de overkant van de zaak geplaatste terras bij De Smulpot hoort. Hierboven hangen forse zwarte parasols met heaters.

En alsof dat nog niet genoeg is, liggen op de banken de schapenvachtjes al klaar en dat is natuurlijk logisch op een eiland dat bekend staat om zijn wollige viervoeters. De gevraagde Hertog Jan komt uitstekend getapt op tafel en de erbij bestelde pannenkoek en hamburger zijn van uitstekende kwaliteit. De medewerkers hebben een enthousiaste uitstraling. ‘Ze zijn duidelijk trots hier te mogen werken’, ziet het jurylid.

Binnenburg 5
Smulpot.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel