artikel

Terras Top 100 2016 nummer 46: Parkfront, Vlissingen

Café 306

Een leuke zaak met voor de deur een fris ogend terras met stopkracht. De frisblauwe hoesjes die over de stoelen zijn gespannen bevorderen het zitplezier.

Terras Top 100 2016 nummer 46: Parkfront, Vlissingen

Een begroeting blijft achterwege, maar zodra we zijn gaan zitten, staat er vlot een medewerker aan tafel die ons hartelijk welkom heet en vriendelijk te woord staat. De bestelling van twee proseccco’s gaat gepaard met de vraag ‘wilt u hier ook iets bij eten?’. Zo hoort het. Het wordt een garnalencocktail die prima smaakt. De Italiaanse champagnevariant komt in twee kleine flesjes op tafel, die we zelf mogen inschenken. Het afrekenen gaat vlot en de toiletten blijken blinkend schoon. Parkfront presteert op alle fronten.

Bellamypark 16-18
Parkfront.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel