artikel

Terras Top 100 2016 nummer 5: Slavante, Maastricht

Café 1911

Naast alle onderdelen waaraan een terras standaard moet voldoen, let de jury van de Terras Top 100 ook op de ‘X-factor’ van een terras. Straalt het wat uit, word je bij aankomst gevangen door de gastvrijheid, ondergedompeld in een warm bad? In het geval van Slavante is het antwoord op die vragen al jaren ‘Ja’, ‘Ja’ en ‘Ja’.

Terras Top 100 2016 nummer 5: Slavante, Maastricht

Maar daarnaast is er nog een andere factor die hier meespeelt: de gunfactor. Cees van Stiphout en zijn team, veel enthousiaster zijn ze maar moeilijk te vinden. Iedere bezoeker kan rekenen op een warme glimlach en een meer dan vriendelijke bediening. Gastvrijheid is een begrip dat in een branche als deze te pas en te onpas wordt gebruikt. Zou er een keurmerk aan hangen, dan was Slavante een jaarlijks onderscheiden merk. Ze doen niet vriendelijk, ze zijn het gewoon.

Na een topnotering een paar jaar geleden en een paar mindere jaren, neemt Slavante keihard revanche. Ze zijn terug en daar zijn we blij mee. Dit is zonder meer één van de mooiste, leukste en beste terrassen van Limburg en ver daarbuiten. En met name dat eerste is knap. Als deze lijst namelijk iets aantoont, is het dat het wel snor zit met het niveau van de terrassen in ‘s lands meest zuidelijke provincie.

Slavante 1
Slavante.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel