artikel

Terras Top 100 2016 nummer 53: Onder de Linden, Sneek

Café 2513

Op een zonnige dinsdagmiddag nemen we plaats op het terras van restaurant Onder de Linden, gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Sneek. Wat een gezellig terras, maar ook schoon en opgeruimd.

Terras Top 100 2016 nummer 53: Onder de Linden, Sneek

De mederwerkers zien er keurig uit, de stoelen staan er netjes aangeschoven en op iedere tafel staat een menukaart en een bloemetje.

Een terras met een absolute stopkracht, zo oordeelt de rapporteur. De ontvangst is er hartelijk en de medewerker vraagt met een grote glimlach waarmee hij de nieuwkomers van dienst kan zijn. We bestellen eerst twee cappuccino en appelgebak. Die bestelling staat binnen drie minuten voor ons neus. Fijn! Het uitserveren? Dat gaat ‘zoals het hoort, keurig en netjes’, zo schrijft de rapporteur. Wanneer de kopjes leeg zijn, wordt ons al snel gevraagd of we nog iets te drinken wensen. Dat willen we wel op dit terras. Onze bestelling wordt herhaald door de medewerker. Dat is prettig. Net als het feit dat het tapbiertje wordt geserveerd met een volle schuimkraag.

Het afrekenen kan aan tafel. Dat wordt binnen twee minuten geregeld, nadat we de rekening hebben gevraagd. Hier wordt snel gewerkt. Dat blijkt ook als we het terras verlaten. Van ons wordt vriendelijk afscheid genomen. Binnen twee minuten worden ons tafeltje afgeruimd en de stoelen aangeschoven. En zo is alles binnen no time weer dik in orde voor de volgende gasten. Complimenten namens ons.

Marktstraat 30
Restaurantonderdelinden.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel