artikel

Terras Top 100 2016 nummer 9: Fortezza, Hellevoetsluis

Café 665

Een terras dat volgens de jury op weg is naar de top van de lijst. De eerste indruk is al lekker natuurlijk: in een mooi historisch pand, aan het water met uitzicht op de jachthavens. En hoewel we een ligging als deze bijzonder kunnen appreciëren, geven we natuurlijk wel een vakprijs weg, dus we kijken kritisch naar alles hieromheen. En dat bevalt ons meer dan goed.

Een hartelijk welkom valt ons ten deel en de medewerker die ons vandaag helpt, daarvan zijn we diep onder de indruk. Ons jurylid, zelf op-en-top horecaondernemer, zegt hierover: ‘Wij zijn geholpen door een jongeman die plezier heeft in zijn werk en dit ook uitstraalt.’ Even verderop: ‘Een supermedewerker die weet van de hoed en de rand. Hij legt alles goed uit en is enthousiast. Een voorbeeld voor de juiste horeca. Deze kerel wil je aan het werk hebben, een topper.’ Nou, wij kunnen alleen maar zeggen: gauw een nieuw contract aanbieden, want zo te zien gaat iemand ‘m een baan aanbieden.

Dokweg 1
Restaurantfortezza.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel